Najviši standardi na polju estetske medicine!
Logo • dr Darko Milojević

Usluga • Anticelulit tretman

Anticelulit tretman

Anticelulit tretmani su specijalizovani postupci usmereni na smanjenje vidljivosti celulita i poboljšanje teksture kože. Celulit je uobičajena estetska briga koja pogađa većinu žena i karakteriše se taloženjem masnih naslaga koje stvaraju udubljenja i neravnine na koži, često opisivane kao "pomorandžina kora". Ovi tretmani mogu uključivati različite metode kao što su masaže, specijalizovane kreme, laserske terapije, radiofrekvenciju, ultrazvučne terapije i druge tehnologije usmerene na razbijanje masnih ćelija i stimulisanje cirkulacije.

Subotica: Braće Radić 8

Novi Sad: Miše Dimitrijevića 28, Sfera medika

Anticelulit tretman
Anticelulit tretman

Zakažite tretman ili konsultacije

Anticelulit tretman sa injekcijama

Naša usluga se posebno ističe primenom injekcija koje direktno ciljaju problematična područja, razlažući masne naslage i poboljšavajući metabolizam tkiva. Ove injekcije sadrže aktivne komponente kao što su enzimi, vitamini i minerali, koji ne samo da efikasno razbijaju celulit, već i stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina, vraćajući koži elastičnost i čvrstoću.

Tretmani se izvode brzo i sa minimalnom invazivnošću, omogućavajući pacijentima da se brzo vrate svakodnevnim aktivnostima. Preporučuje se serija tretmana za optimalne rezultate, a kombinovanje sa zdravom ishranom i redovnim vežbanjem može dodatno poboljšati i produžiti efekte tretmana.

Pored estetskih benefita, anticelulit tretmani injekcijama mogu značajno doprineti poboljšanju opšteg zdravstvenog stanja kože. Redovni tretmani mogu pomoći u smanjenju toksina u tretiranim područjima, zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji i limfnoj drenaži. Ovo ne samo da doprinosi estetskom izgledu, već i zdravlju kože, čineći je otpornijom na infekcije i ubrzavajući procese samozaceljenja.

Pre tretmana procenujemo stanje vaše kože i na osnovu toga preporučujemo najefikasniji režim tretmana. Individualni pristup u planiranju tretmana osigurava da se dobiju maksimalni rezultati uz minimiziranje rizika od neželjenih efekata.

Na kraju, za one koji razmišljaju o ovakvim tretmanima, preporučuje se održavanje rezultata kroz pravilnu negu kože kod kuće, uključujući hidrataciju, redovnu upotrebu krema koje podstiču elastičnost kože, kao i zaštitu od sunca, što sve doprinosi dugotrajnosti efekata tretmana.