Nova Facebook stranica dr Darko Milojević – estetski tretmani

NOVA FB STRANICA
43

Nova Facebook stranica dr Darko Milojević – estetski tretmani je mesto gde možete da saznate novosti iz sveta estetskih tretmana.

Nova web stranica - nova Facebook stranica

Moderan, mobile-first web sajt je doprineo lakšem i boljem doživljaju posetilaca koji nas posećuju preko smart uređaja. Neophodno je bilo da se i prisustvo na društvenim mrežama, prvenstveno na Facebook-u i Instagramu adekvatno preoblikuje. Novi vizuelni identitet prati novi koncept, što će doprineti tome da lakše i brže dolazite do najnovijih aktuelnosti iz sveta estetskih tretmana koje dr Darko Milojević ima u ponudi.

Zapratite novu Facebook stranicu dr Darko Milojević

Svaki početak je lakši ukolilko imate prijatelje koji Vas podržavaju!

Pomozite nam da dopremo do što više pratilaca tako što ćete zapratiti našu Facebook stranicu, odnosno tako što ćete SHARE-ovati istu na Vašem profilu. Svaki komentar je dobrodošao i koristan. Budite slobodni da ostavite komentare na Facebook-u. To nam takođe pomaže mnogo. Cilj nam je da što pre dospemo do 1.000 pratilaca, pa 2.000 pa… Verujemo da je to uz Vašu pomoć brzo izvodljivo.

Želite nam pomoći još više?

Da ostvarimo naš prvi cilj, potrebno je da što više ljudi vidi našu Facebook stranicu. Na raspolaganju Vam stoji nekoliko načina na koji možete maksimalno da nam pomognete u tome:

1. LIKE i SHARE stranice;

2. Tekstualni komentari na naše objave (ne samo emotikoni);

3. Pozivanje prijatelja poimence da zaprate stranicu (@ime prijatelja);

4. Davanje sugestija putem Messengera o sadržajima koje želite da vidite na Facebook stranici dr Darko Milojević – estetski tretmani.

Podelite ovu objavu